Allt och inget

Orkade inte skriva något när jag kom hem igår. Men jag var iallafall i charlottenberg och shoppade lite kläder på eftermiddagen. Sen tog jag årets första cyckeltur till Sandra och höll henne vaken till tolv innan jag cycklade hem igen. Stackarn skulle upp klockan sex på morgonen.

Idag har jag sovit läänge för att vara jag, sen så stekte jag i solen ett tag. Så nu är jag brunröd till färgen. Blir till att sola ryggen imorgon istället!

Mycket folk nere i strandparken också, nästan hela Arvika var nog där. Roligt värre, men poliserna få mycket fylla att ta hand om!! Ska faktiskt vara duktig att sova snart. Känner mig otroligt duktig måste jag säga. Gonatt!

Allt är som vanligt

Livet går sakta på landet, som dom säger i "Smala Sussie". Och det kan jag faktiskt hålla med om.

Gick en tur med Viddi förut och gick då på elljusbanan vid kyrkebyskolan. Då kommer det en svettig skolklass joggande där varv efter varv. När vi gått en bit till och mött många elver så ser man Mads stå och skrika på en kulle. Min norska idrottslärare som jag hade i högstadiet. han hade inte ändrat frisyr och han hade till och med samma kläder på sig som han hade för två år sedan!! Livet går långsamt.. Tue att han inte kan plåga mig längre iallafall.

När jag kom tillbaka bytte jag kläder och djur. Blev en ganska lång tur på Sóti och jisses vad varmt det är i Värmland, ändå är inte solen uppe. Kommer bli en sköön dag imorgon om solen tittar fram!!

Nu ska jag laga lite mat åt mig själv (vad tragiskt det låter) sen vet jag inte riktigt. Brorsan kommer hem ikväll också, så jag får väl bråka lite med han!!



Gräset är grönt och hästen glad! I feel good!!

Musik

Efter ett uppehåll så har jag börjat lyssna på denna låt igen.
Tack för tipset Becca!


Home, sweet home!!

Nu är jag äntligen hemma!!
Jag kom hem vid nio faktiskt, skönt att vara hemma på samma dag som man reser för en gångs skull. Annars brukar jag åka natt-tåget som tar tretton timmar...

Såg inte mycket av den utlovade solen, kände heller inga 23 grader som det skulle vara idag. Snarare runt 13 kanske. Men nu har tv4 lovat mig jättefint väder både torsdag och fredag istället. Hoppas på att dom har rätt så jag blir brun och fin!!

Våren har kommit ordentligt till Värmland. Grönt gräs, utslagna björkar och massa vitsippor. Kan inte bli en bättre omväxling mot Östersund!

Skoltrött

Alla har varit jättetrötta idag medan jag varit ganska pigg. Men det har varit en väldigt tråkig dag. Inga roliga lektioner och ingen sol, bara massa regn!! Sen så har matteläraren upptäckt att jag är skoltrött. Nehej är jag? Så nu ska jag få göra ett G-prov på detta kapitlet istället så jag blir av med det. Sen skulle jag få kompletera upp det om jag ville senare. Är nog det första bra förslaget han kommer med!!

Men det får jag ta tag i nästa vecka. Nu håller jag ju på att packa alla mina saker inför resan imorgon. Åker ifrån wången klockan nio, sen så får jag vänta nån timme i Östersund innan bussen kommer. Är väl i Arvika halv tio på kvällen om det inte händer något oförutsett!!!

"Sovmorgon"

Ja, idag har vi sovmorgon igen. Eller vet inte om vi har det, men vi har två grupper, en som börjar tidigt och en som börjar sent. Nu vet vi inte vilken som ska börja när så då tar alla sovmorgon istället. Ganska skönt att vi kan göra så, lärarna tror jag inte bryr sig speciellt mycket ändå bara vi kommer på någon av lektionerna som är på morgonen så vi inte missar någonting.

Men som vanligt är man uppe tidigt på det här stället. Så jag, Sanna och Anna gick en promenad nu på morgonen. Det var uippfriskande men jag får svårt att prata bra med dom två eftersom de envisas med att prata skånska hela tiden. Man dras med utan att man tänker på det. Vem vet kanske kommer hem med en annan dialekt nu.

Ska hem imorgon med. Ska bli så himla skönt, lite tråkigt att sitta i en buss när det ska bli så varmt ute men jag överlever nog. Pappa kommer och hämtar upp mig i Mora så då får jag se solen en timme innan vi åker vidare hemåt!!


Sol!!!

Japp, solen tittar fram idag med!! Så ska sitta inne en timme till, sova kanske, sen ska jag sola för första gången iår!! Kommer garanterat vara ganska kallt eftersom det blåser, men mitt svarta täcke blir ganska varmt och skönt i solen.

Grillkväll

Har precis kommit upp på mitt rum efter grillkvällen i B. Det var en ganska trevlig kväll om man bortser från att killar alltid ska leka med elden!! Blev lite dans och så efteråt och det var kul, men nu är det bara några kvar där nere och jag behöver sova även om jag varit ovanligt pigg under kvällen. Undrar hur mycket jag får sova bara, hela allrummet var fullt med folk nu när jag kom upp..

Trevlig dag

Idag har det varit tävling här på Wången. Det gick rätt så bra för våra wången-ekipage. Fast domarna var väääldigt snåla med poäng åt alla!! Inte lätt att ta sig någonstans då.
 Dagen i sin helhet har varit fantastisk! Suttit i solen vid ovalen o kollat på. Kunde sitta utan tröja och det var fortfarande väldigt varmt. Trodde aldrig detta vädret skulle komma hit till norrland.
 Nu ska jag ta de lite mer lugnt, sen fixa pållen, och efter det blir det antagligen grillfest. Bliver nog kul får vi hoppas.

Läggdags

Idag är alla trötta, eller de laddar inför tävlingen imorgon. Och traveleverna är på fest, de få som är kvar över helgen. Men jag ska vara pigg imorgon eftersom jag har lovat att ta massor med kort på alla Wången-ekipage. Så nu får de allt sköta sig ordentligt så de inte skämmer ut våran skola!!

Annars för alla intresserade ska Sanna ha en skånsk natt för att ladda inför morgondagen. Fråga mig inte vad hon kommer göra då!! Haha

Engelska

Nu har jag äntligen skrivit klart!
Eller jag skrev nationella uppsatsen på 35min men jag skrev iallafall så mycket som man behöver. Kommer nog gå så bra så hoppas jag. Nu är det ridprov!!

Bråttom?

Märkte nyss när jag läste mitt förra inlägg att jag verkligen hade bråttom. Var längesen jag hade så många felstavningar och ihopsatta ord! Men nu är det lugnare, ska ner och äta snart bara på vårt kära wärdshus. Ska bli gött att komma ut lite, vi har nämligen fantastiskt väder idag. Så skönt att våren kommer hit med!!

Just det. Vi har rotat i bajs, jättefräsht, jag vet!! Men det var en väldigt speciell lektion. Nu fattade vi bara vad mycket vi kommer behöva skriva om parasiter. Kommer bli ganska många sidor om man säger så!! Dags att börja plugga kanske? För övrigt har vi nationellt prov + ridprov imorgon. Very fun!

Krafftsamling

Som ni kanske märkte så blev det ingen uppdatering igår. Anledningen till det var att jag befann mig på Östersundstravet hela dagen och kollade på när treorna deltog i STC's krafftsamling. Detta är en tävlin mellan sju travskolor runt om i landet. Och Wången var överlägsna i alla grenar utom ponnyloppet på sluterdär de blev diskade och snuvade på segern. Men detta betyder att vi fåråka till Skara nästa är när vi ska vara med istället!

Skriver mer sen. Nu måste jag rusa ber till Becca för lite skolarbete. Vi ska analysera bajs. Haha.

Helt slut!

Dagen har varit seeeg! Blev lite party som vanligt igår men jag gick och sov ganska tidigt. Redan vid tolv faktiskt. Är inte ett så stort fan av party på vardagar. Men, men det kan ju hända nåt interessant.
Annars har jag dragit på mig en till förkylning, antagligen därför som jag är så seg idag. Men mina underbara vänner förser mig med halstabletter mm.

Imorgon åter vi in till travet för att kolla på STC's krafftsamling som treorna ska vara med i. Wången har ju vunnit några år i rad så dom får försvara titeln nu!!! Det tråkiga är att bussen hem går halv tio på kvällen så jag kommer vara helt död och uttråkad vi det laget. Men man får väl försöka stå ut.

Äntligen!!

Nu har jag gjort sista morgonen på jobbet. Så otroligt skönt att vara klar med det!!
Det blir en ganska lätt dag att leva nu iallafall. Sovmorgon har vi också och den tänkte jag nu tillbringa i duschen och bara få bort all hästlukt för några timmar. Vi har ingen riktig idrott heller utan vi skulle bara ha lite lätt teori vilket känns väldigt bra. Då kan jag nästan sova lite då! Var längesen jag känt mig såhär sliten. Men det blir väl så när man inte sover så mycket som man borde.

Kollage!

Har precis kommit upp till mitt rum igen. Jag och Carro har varit lite busiga och gjort ett fint kollage nere i våran sadelkammare. Haha. Nu finns alla "snyggingar" i islandsvärlden uppsatta på väggen. Detta är bara början, kommer nog komma upp mer så vi fyller väggen. Men det är inte det lättaste att hitta bilder på islandskillar men vi gjorde ett försök iallafall!


Bonde-peter fick vara med också!!

Gårdagen

Ja, nu har man jobbat någon timme och även hunnit med att sova. Blev inte så mycket sömn inatt.
Men det var en trevlig kväll. Alla var glada och det dansades som aldrig förr. Vädret var bra, lite kallt men då är det tur att det finns ett fint glasrum så att man kan sitta inne. Då har man ändå full koll på vad som händer utanför!


Precis i början av kvällen!

Skön dag

Nu är nästan jobbdagen avslutad, bara några fodringar kvar. Denna dag kommer jag minnas som en av mina seriösare dagar av jobb. Red bara tre hästar så jag orkade jobba med alla. Otroligt bra dag idag! Men nu ska jag sova någon timme så jag orkar jobba lite till i eftermiddag sen blir det grillfest.
Skönt att vi inte behöver börja jobba förän sju imorgon, och inga hästar att rida. Alltså kan man vara med och festa nu!! Eller festa och festa, en trevlig kväll hoppas jag på.



Gonatt!!

Myskväll

Nu ska jag sova. Men har haft en mysig kväll med nyttigt och mindre nyttigt snacks.
Kollade på Talang och det var faktikt några ganska okej personer med. Strippdansen ägde ju!! Haha.
Annars har det väl inte hänt så mycket, alla är ganska så döda på källen.
Eller jo, tro det eller ej, men Daniel diskade all disk vi hade i huset. Den du!
Tycker han ska fortsätta vara pedantisk så det är rent och fint här. Vi har ju inga städorskor nästan under lovet så vi måste ju hålla ordning själva vilket inte alltid är så lätt...


Hem?

Har varit och handlat idag så nu kan jag leva igen!! Är ganska hemskt att bo mitt i ödemarken så man inte tar sig någonstans.. Men jag får antagligen åka hem nästa Tisdag!!! Hoppas på det iallafall, som sagt lite svårt att ta sig in till Östersund mitt på en skoldag men det ser ut som det löser sig tillslut!

Nu ska jag snart kolla lite på film tror jag. Oroar mig redan lite för kvällsfodringen. Är så löjligt mörkrödd så det är inte klokt. Ändå är det inte ens mörkt vid nio. Är väl alla jobbiga skräckfilmer som sätter sina spår.

Oseriös?

Har nog haft min mest oseriösa dag idag. Fixade nästan allt jobb imorse sen gick vi och tiggde godis i caféterian, vilket vi lyckades med!! Satt och pratade med hon i cafét och hovsalgar-Daniel, som för övrigt är världens roligaste lärare. Han erkände att islandstvåorna var roligast att ha lektion med på hela skolan också!!! Ett gott betyg.

Var lite "party" igår, men det som hände var att de spelade hög musik folk satt och skrek till varanndra för att höra och vi kollade på discovery! What a party!! Gick upp till mitt rum tidigt och la mig i och sov istället.

Imorgon ska jag och Sanna åka in till Nälden och handla lite. Vi behöver verkligen det eftersom vi lever på påskmust och nudlar nu.

Dagens outfit!!

Eftersom jag nu ska blir storbloggare (hmm) så har jag märkt att man måste ha bilder på hur man ser ut det olika dagarna. Så Caroline Larsson får köra en "dagens outfit" idag!
Hon kör på den avslappnade "stallstilen" och som ni vet så får ju bloggare massa gratisprylar. Carros mössa är ett bevis på det som hon fått av travronden.
För att lyckas med denna stil krävs en snygg handväska från ikea som rymmer allt du behöver för en lyckad dag. Även en otroligt fin kratta behövs för att det ska se ut som du jobbar!!
För att vara riktigt hemma måste du ha med din lilla oversize chiuaua som bär dej vart du vill.


Tråkigt



Bara för att vi hade så trikigt väder idag!

Längsta dagen

Vet inte varför, men onsdagar känns så låånga. Har suttit uppe i D-huset hur länge som helst men tiden går inte framåt. Vill få stallet klart för dagen men jag ska inte ner än på en halvtimme. Efter att fem-fodringen är klar kan man ta det lugnt och bara chilla men då går kvällen helt plötsligt jättefort och man somnar i soffan. Vad för liv lever jag egentligen?

Men det har varit en ganska skön dag ändå. Blev klar relativt tidigt och det är lite mer folk i huset nu så man slipper bli ensam när alla andra sover eller jobbar. Som ni kanske förstår så jobbar vi lite olika tider eftersom vi får välja själva när vi vill jobba bara allt blir gjort.


Givande?

Måste säga att jag inte har något kul att blogga om nu.

Men jag och Carro jobbar som bara den i stallet och rider hela dagarna. Blir lite jobbigt ibland. Som idag när vi bara gick runt i sömnen och käkade frukost i en timme sen gick vi till caféterian och fikade i en timme till. Vi hade bara tre hästar var att rida idag så det blev en ganska slapp och skön dag, men imorgon har vgi mycket att göra igen!
Imorgon har jag också världens tråkigaste hästar att rida men man får klara sej. Tänka på att man får pengar för att man rider dom! Inte alla ungdomar som får pengar för att jobba i stall så det är ganska smart att man kan jobba här på skolan under lov.

Som jag trodde blev det inget givande inlägg men jag fick skriva av mig lite iallafall!!

Pinsamt

Ja, det hände en pinsam sak inatt.
Ska inte gå upp och öppna dörren nästa gång det knackar på natten och jag sover om man säger så..

Lera

Idag har det varit skapligt väder men vi försvinner nästan i lera. Alla hästar har blivit gråa och man hinner knappt borsta innan man ska rida så vi ser ut som lermonster när vi kommer med våra små islandshästar och rejsar runt. Känns att hästarna blivit piggare nu när vi ridit ute så vi får nog rida lite i ridhus imorgon.
  Jag vet att det är mycket hästinlägg nu men det händer inte så mycket annat i mitt liv denna veckan. Inga kort blev det heller men får ta kort imorgon istället.

Efter regn kommer solsken

Eller kanske inte.
Efter solsken kommer regn stämmer bättre. Igår var en underbar dag med jättefint väder. Folk gick runt i bara t-shirt och det var allmänt trevligt att jobba!
  Idag så är det sämre. Just nu öser regnet ner men jag får sitta inne i värmen. Tycker synd om traveleverna som fick köra några hästar på eftermiddagen när det regnade som mest. Stackare!! Haha!
  Hoppas på bättre väder imorgon för jag och Carro tänkte ta litekort när vi rider och få med Åreskutan eftersom den syns jättebra nu!



Tråkigaste vädret ever!

Saknar er

Har precis kommit hem från det otroligt stora Nälden och sitter nu på rummet. Var längesen jag var såhär trött men det tar på krafterna att g upp 05.20 varje dag och inte sova ordentligt på natten.
Måste säga att jag saknar en del av wångenfolket och deras humor. Visst, de som är kvar är helt okej men det blir annat drag när alla är här!! Men det är bara en vecka kvar innan ni kommer tillbaka!!



Bild från början av detta året. Så brun Sanna var!!

Påsk!

För första gången så firar jag påsk ordentligt. Åt påskbufé med Sindemark, hennes mamma och Frida. Det var mysigt och gött! Tack så mycket för maten får jag väl säga!!

Sen så blev det att gå ner till B-huset till ett grillparty. Det var ganska trevligt men tröttnade fort och sitter nu på mitt rum och ska snart sova. Ska bli så himla skönt, kan knappt hålla ögonen öppna längre. Men jag måste vänta på att mina sängkläder ska torka eftersom jag var så smart och tvättade dem så sent..



Det fina påskbordet!!

Ben & Jerry's




Nu är min kväll räddad!!


Brandlarm?

Wången fixade brandsyn i huset för någon vecka sen. Och nu fungerar brandlarmet vill jag lova.
Det gick igång två gånger igår och en gång idag hittills. Vi fixar jobb år Ingvar iallafall som får köra skyttetrafik upp hit och stänga av det åt oss. Men en bra sat förde det med sig. Vi lyckades väcka Daniel fösta gången det gick igång. Han blev jätteglad!! Alla som träffat honom vet ju vilket trevligt humör han kan ha! Men vi lever!!

Mjölkhav?

Då var man klar med förmiddagen. Skönt att bara jobba sex timmar måste jag säga.
Nu har vi fint väder, men imorse när jag gick ut så såg man bara tio meter framför sig. Det var bara ett enda stort mjölkhav. Men som sagt det lättade under dagen och nu skiner solen!!



När jag red Limpan var det bara mjölk nere vid stallet.



S
olen titta fram på Isak innan jag gick upp till mitt rum!


Måste bara säga att vi har fått vårtecken här uppe norr!! På dom enstaka snöfria fläckarna stod det en livs levande vårblomma!! Ni kan ju gissa vilken sort.




Tog tillochmed bildbevis!!

Första dagen

Japp, nu har jag börjat jobba påriktigt. Fast jag har bara jobbat sju timmar.
 Hann med att fixa stallet och rida fyra hästar. Kändes som en lång dag med frukost klockan halv sex och nästa måltid blev lunch vid två. Kan säga att jag blev lite hungrig redan vid åtta, men det var bara att kämpa på!!
  Nu har ja precis kommit upp till mitt rum efter att ha tagit hand om Erla och Naela. Dricker en energidryck för att orka gå ner och kvällsfodra sen, vilket kan bli ganska jobbigt när man tagit en varm och skön dusch.



Bilden är från förra årets sportlov!!

SM-GULD!!!



SM-guldet är i Karlstad!!!

Tårtkalas

Idag har vi inte gjort nåt vettigt känns det som. Först mattelektion där jag satt och prata med mamma i telefon och skrev en inköpslista på mat som jag ska äta under lovet. Sen så fick vi tårta av Daniel, våran hovvårdslärare, eftersom vi löste en gåta som han aldrig trodde vi skulle klara av!! Efter det så hade faktiskt jag och Elin nationelt prov i engelska. Och det var ganska bra enligt läraren iallafall. Får väl se vad det blir för betyg på det pratet.

Nu ska jag snart gå på mitt jobb som jag ska jobba på i 11 dagar framöver. Ska jobba på skolan, alltså stallarbete och rida ca. fyra hästar om dagen. Kan bli ganska kul eftersom det tydligen ska bli fint väder nu nådra dagar.
  Blir att rida lite nu, sen upp och duscha, sen in till Östersund!!



Det gäller att ha tungan rätt i munnen Anna!!

Träna

Efter en otroligt jobbig dag i skolan så stack jag och Sindemark ut och joggade i solen. Känner att jag har kvar lite av förkylningen men ska försöka fortsätta träna nu framöver. Joggade ca 4 km, ganska okej för att inte ha tränat sen i somras!! Nu måste jag ladda till beach 09!

Märkte också att min besöksstatestik hade gått upp tack vare Idja!!

Referat

Tog en paus i mitt referatskrivande. Är något av det tråkigaste jag gjort på länge.
Förstår hälften av texterna och vill bara bli färdig. Men jag behövde ta en paus efter att ha skrivit i en och en halv timme. Men jag ska ta och gå in och skriva några hundra sidor till om hästens historia. Jättekul...


Bad och halvgalen häst?

Dagen har varit ganska bra!
Först besök på ungdomsmottagningen. Ganska tama frågor men det var ganska kul eftersom vi är så trygga med varandra. Efter det så åkte vi till Storsjöbadet. Har inte varit på äventyrsbad på flera år och jag hade verkligen glömt bort hur kul det är!! Bubbelpolen äger!!

När jag kom hem och skulle ta hand om Erla så var hon lite galen. Var hur snäll som helst när hon gick i skrittmaskinen. men när jag tog ut henne och skulle till stallet så blev hon knäpp. Men hon har mycket överskottsenergi och hatar att bara gå i hagen. Får se om jag kan börja rida henne om någon vecka. Hoppas verkligen på det!!


Östersund igen

Imorgon blir det Östersund för hela slanten. Eller jag har inte så mycket pengar men iallafall.
Vi åker in med skolan och det är obligatoriska besök på ungdomsmottagningen och badhuset. Vi kommer nog på många roliga frågor att säga för att liva upp besöket på ungdomsmottagningen lite!!
Badat har jag inte gjort sen i somras och på badhus har jag inte vistas sen i nian så det kanske kan bli kul. Är inte så många som ska bada. Men jag får vara tuffing och göra det!!



Nu ska jag ta en snabb dusch sen så ska jag sova mig pigg igen.

Sömntuta

När jag vaknade imorse så var jag jättetrött och det har hållit i sig. Så när jag kom upp på mitt rum vid tolv så tänkte jag ta en liten tupplur för att bli pigg. Tänkte sova cirka tjugo minuter men det råkade bli en och en halv timme!!! Men nu är jag pigg iallafall.

Ska se om det är något roligt folk vakna i mitt kära hus sen blir det middag och kanske träna. Who knows.
Jag kanske börjar bli hälsosam snart!

Segt

Har varit en otroligt seg kväll. Ville sova redan vid nio men kände att jag aldrig skulle kunna sova. Så då satt jag bara kvar för att vara uppe. Sen fick vi Markus och Fredrik att prova epilatorn, det var ganska kul. Tror iallafall Fredrik förstår vad vi går igenom!!
 Sen så blev det lungt i huset när folk drog på fest och andra gick och sov. Då tittade jag och Sofia på en film (Georgia rule) som var ganska okej faktiskt. Så nu ska jag snart sova. Ska bara vika lite tvätt som blokerar min säng först.
Gonatt!

Robinson

Har varit inne i den stora staden Östersund idag. Köpte lite smått och gott, bland annat en shorta som jag inte bestämt om jag tycker om eller inte. Får se efter ett tag om det känns som mig.

Nu så tvättar ja och hjälper andra att få bort fläckar på sina kläder eftersom de ska festa ikväll. Jag har doc inte bestämt om jag ska med eller inte. Känns inte som om det blir så kul.. Just det, kollar på Robinson också, Heja Lucas!!!!

1-1

Har inte känt för att skriva nåt alls idag.
Men Sanna och Carro klarade av utmaningen. Grattis!!

Färjestad vann matchen mot HV71 nu också. Rickard Wallin fick spela idag så det var nog ingen större fara med hans skada.

Nu ska jag sova snart, jag vet att det är tidigt men ska in och shoppa i Östersund imorgon.

Lyckat!

Nu är jag hemma igen efter en lyckad kväll. Var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli!!
Först gick vi lite i affärer sen så möttes vi på "Broken" för att äta. Helmysigt ställe med god mat!
Sen blev det bowling för hela slanten. Blev faktiskt tvåa på min bana men det fanns ju andra banor som var bättre om man säger så!!

Åre!

Jag överlede miljödagen!! Och vi slapp sista lektionen efter för att vi skulle hinna göra oss iordning eftersom vi ska till Åre (island, gym 2). Vi har tydligen mått så dåligt så vi ska få umgås och ha kul. Vi ska släppas lösa och "leka" först sen så blir det middag och efter det bowling. Kan faktiskt bli riktigt kul med stjärngänget!!

Tema tråkigt

Börjar skolan vid tio idag. Så jag ska snart gå ner till aulan. Vi har temadag och vi ska ha om miljö som vi har varje år. Antagligen lika tråkigt iår som förra.. Men skönt att inte behöva plugga iallafall.

Losers

Färjestad förlorade fösta finalmatchen och Rickard Wallin är skadad.
Blev en deppkväll så nu ska jag sova!
De får komma igen på Fredag igen.
Gonatt!!

Hockey

Besviken på hockeyn. Den är ju senare än vad den brukar vara! Men då får traveleverna kolla på lite lopp innan. Vad snäll jag är!! Men nu har jag nåt att göra när jag sitter själv hela kvällen. Jag och Elin kommer vara själva hela kvällen eftersom det är vi som är sjuklingar. Alla de andra drar till Alsen på fest. Hoppas ni får kul!!!

Alsenbua måste dragit in pengar idag. Var iallafall minst åtta elever från Wången när vi var där och det kom säkert fler senare. Så förhoppningsvis går den inte i konkurs.


Alsen-bua

Är nästan helt frisk nu!! Behövde nog en vilodag.
Så nu ska jag snart ner och shoppa på alsen-bua. Eller vi ska ner och titta hur det ser ut och om dom har något kul.
För er som inte vet så har vi fått en liten mataffär/café/hästshop precis nedanför oss här på Wången. Så istället för att ha två mil till närmsta affär så har vi nu en kilometer! Ganska skönt med tanke på att jag ska vara fast här uppe på lovet.

RSS 2.0