Glad tjej!

Nu var det ett tag sen igen men har inte haft så mycket tid över till dator. Haft roligare saker för mig än att sitta vid datorn om man säger så.
Har hänt lite sen sist, jobbar nu enbart på lekhörnan och har kommit in i jobbet på ett
bra sätt. Vissa saker är lättare att stå ut med än andra.
Sen så har jag visst skaffat ett förhållande och det känns faktiskt väldigt bra :)
Mer får ni inte veta för nu ska jag äta mat!!!

Lekhörnan!

Nu har jag jobb!!!!!!
Eller, jag har det fram till den 23:e december på leksaksaffären i Arvika, även kallad lekhörnan. Kommer nog bli bra även om jag kommer stressa sönder totalt.

Nu har det hänt så mycket på kort tid så jag är nästan tom på ord. Men ni fick veta den största nyheten nu. Kommer kanske mer senare.

Upptäcksfärd?

Sprungit en sväng på stan med Jonna, var alldeles för längesen jag träffade henne så det var kul. Vi sprang även ner på Ica för att hälsa på Karin som praktiserar där, hon var sååå fin i sina arbetskläder, speciellt kepsen!! Sen var det kallt ute så vi åkte på en liten upptäcksfärd i Arvika. Eller, det var jag som missade att köra in till Jonna så det blev en liten omväg runt konsum. Nu vet ni det också.

Ska åka till Karlstad ikväll, Jonna och Karin ska på Johnossi så jag är snäll och kör dom dit. Men kommer nog inte ha så tråkigt själv heller som tur är. ;) 

Sorry tjejer för ganska hemsk bild men enda jag hade på er tillsammans! (a) Jonna och Karin, HELT nyktra på festivalen i sommars!



Kan gå

Nu har jag tagit helgen igen, så skööönt! Men hade varit skönt att ha ett heltidsjobb också. Men jag har sökt ett till nu och det lät faktiskt ganska positvit!! Fast om jag får det jobbet så måste jag vara otroligt stresstålig och se glad ut i alla lägen.. Kan vara jobbigt men inte omöjligt.

Tränade riktigt länge idag och konditionen har faktiskt förbättrats litegrand, men jag får väl börja lyfta mer vikter också så att jag inte tynar bort.






Jobbcoach

Idag har jag faktiskt varit ledig, eller nästan i alla fall. Har varit på möte på arbetsförmedlingen och träffat en tydligen ganska ökänd handläggare.. Men han hjälpte mig att skaffa en handlingsplan och en personlig coach på Adecco. Kanske blir bra det här, orkar inte förslappa mig i tre månader. Det är tiden innan man får börja gå utbildnigar eller få pengar.

Har gjort ganska mycket idag ändå, som sagt var jag på arbetsförmedlingen. Sen så har jag lagat thaimat, ridit, simmat och tro det eller ej men jag har diskat också!!

Nu ska jag se på house sen blir det soooooova! Gonatt!

det tuffar på

Måste säga att jag trivs ganska bra med mitt liv just nu. Har något att göra om dagarna samtidigt som jag har råd att leva. Och tid till att leva framförallt!! Hästen är underbart bra just nu och han utvecklas varje dag, och busar... men det är trevligt med lite liv i honom också! :)
Finns även fler saker som ja trivs bra med men de behöver vi inte ta upp mer här.

Ska ner och testa Arvikas nya restaurang, "The owen", tror jag i alla fall att den heter. De ska tydligen göra stenungsbakad pizza. Hoppas det blir bra, brukar inte ha för vana att äta ute men idag är det ju fars dag så dår får man väl lyxa till det lite så pappa blir glad!!


tråk

Usch, jag hatar att behöva bestämma saker.... beslutångest kallas det.

Men idag har ja inte gjort ett skit, haft träningsvärk så det skriker om det, sen så försöker ja städa mitt rum men det går otoligt seegt. Kommer antagligen inte bli klart idag om ja känner mig själv rätt.

Ska däremot försöka pyssla med lite kort o få in dom på nåt fint sätt i ett album. Men det är nästan sorgligt när man ser alla kort från Wången, men fan va kul vi hade större delen av tiden!!

Trött, tröttare, tröttast!!

Är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen så det passar ganska bra att halvsova i soffan! Har varit kallt men annars underbart väder idag, perfekt underlag för att rida massa pållar! 

Kommer vara helt ledig imorgon men då ska det va skitväder igen så jag kanske kan städa. Wiiiie, eller inte. Kanske orkar ta en sväng på gymmet också.

I'm back!

Nu var det ett tag sen, inte dåligt att ni har tålamod att kika in här ändå. Är ju arbetslös med det har löst sig på lite andra sätt så jag överlever.

Besökte Becca och kusinerna i helgen, det var trevligt och impulsiva grejjer hände, så som u-sväng mitt i Stockholm och körning över heldragna linjer. Vet man inte hur det ser ut i storstäderna så gör man inte. Köpte iaf väldens coolaste örhängen på Nacka Forum!!

 

Måste bara säga att jag är glad men trött nu.... :)

Stockholm

Jaha då är man arbetslös nsäat vecka.... men det kunde varit värre, får komma tillbaka nån gång efter Jul så jag får väl se det som en semester samtisigt som ja söker jobb förfullt.

Men imorgon ska jag ha kul, eller hela helgen förresten för det bär av till Södertälje, Stockholm och Becca. Det kommer antagligen bli helt grymt bra!!

Orkar inte skriva mer nu trots att ja har massa på hjörtat som ja vill släppa ut, tex lite irritation... Men, men hej då på er!

RSS 2.0