Nu händer det saker

Nu har det hänt mycket sen sist. Jag har varken haft tid eller lust att blogga faktiskt men jag ger det ett försök till.
Tävlingen gick totalt åt skogen men jag är faktiskt ganska nöjd med tölten, som jag förövrigt alltid är missnöjd med annars!

Alla i klassen klarade hästskötarexamen och är nu utbildade yrkeshästskötare (eller hur man säger?) och ridledare. Kändes vääääldigt skönt när man hörde orden "du är godkänd" som man gått och väntat på hela dagen.

Har varit på krogen två dagar i rad nu, stort + för G3 som har varit roligast hittills. Får se vad det bli ikväll men lutar nog mot en myskväll.


Klänningar

Nu har jag och Jenny varit hos en sömmerska i Alsen som har fixat till våra klänningar så nu kan jag ha en säker student!

Händer ganska så mycket nu framöver:

Lördag: Tävling
Söndag: Tävling + Wångendag
Måndag: Bal
Tisdag: Mösspåtagningsmiddag
Onsdag: Hästakötareksamen + KROGEN
Torsdag: Långtur + Betyg sätts

Usch!

Hatar att åka tåg, hata, hata, hata! Ja jag kan inte beskriva det bättre. 1 ½ timme försenat och överfullt. Usch!

Men, men, nu är jag ju här på Wången i alla fall. Har haft en ganska skön dag som tur är. Avelskurs, kunde det mesta redan eftersom vi har en nästan identisk kurs på skolan men skönt att bara slappa också och få lite repetition.


Hockey

Nu trivs jag riktigt bra. Är hemma med en dator i knät, på bordet står en räkmacka och Corona, på tven visas hockey. Kan nästan inte bli bättre enligt mig.

Är med blandade känslor jag åker upp till Norrland på Söndag, dels vill jag njuta av den sista tiden
där men samtidigt har jag så finns det så mycket jobbiga skolarbeten kvar.. Som tur är så är det
är ju bara tre veckor kvar nu!

Några från Wången är och tävlar i Sundsvall under helgen. Sopa banan med dom nu tjejer!!

hemma

Kanske dags att uppdatera här igen då. Har varit hemma nu några dagar och jag saknar faktiskt inte Wången mycket alls. Men förhoppningsvis blir de tre sista veckorna roligare.
Måste börja plugga på hälsa och sjukvård snart, prov på 110 sidor i boken, jippie! eller inte.. Faktiskt bara det provet kvar nu innan man kan ta det riktigt lugnt igen!!

Studentkryssning

Årets andra kryssning är genomförd!


Tävling!

Är mycket nöjd med dagen. Min lilla pålle sprang in en slutpoäng på 5.17. En klar förbättring från förra gången! Låg 2:a i fyrgång och 10:a i tölten men stryker mig från båda finalerna imorgon.
Högsta poänger för mig denna gång:
Tölt: 5.0
Trav: 5.5
Skritt: 6.0
Galopp: 5.5

Vår!

Det är vår i Arvika!! Inte varje dag man rider i t-shirt!
Nu ska vi (jag o Jennie) fortsätta att kolla på Gossip girl!

ingenting

Idag har jag inte gjort något vettigt tror jag. Eller jo, jag har faktiskt pluggat lite, kors i taket!
Och eftersom jag blir så otroligt trött av att inte göra något så ska jag gå och lägga mig tidigt.
Var på förslag att vi skulle åka till sommarfesten i Åre, men känner att man kanske borde sova nåt om man ska orka med de två dagar jag har kvar i skolan innan jag åker hem. Men varför lägger man en temakväll på en Söndag? Det är nåt jag verkligen inte förstår..

Dansgala

Nu har jag varit på min livs första dansgala. Var över förväntan kul faktiskt men mycket pinsamt i vissa stunder. När t ex Jonte (en kille jag lärde känna förra året) bjöd upp mig och jag kunde inte ett skit om hur man dansar. Hade det varit någon annanstans i Sverige så hade aldrig killar kunnat dansa, möjligtvis nördarna om man får säga så. Men i Norrland kan alla dansa..
Tur att man inte ska bo i Norrland sen, då hade man ju blivit tvungen att lära sig!


Jennie, Mikael och jag

RSS 2.0