Packar!

Ska åka hem imorgon men jag fattar inte hur jag ska få med mig alla mina saker!
Med tanke på att kag fyller 18år i helgen så måste jag ha festkläder, sen ska jag tillbringa tre veckor på Island!
Med hem ska jag ha denna väska, en sadel, två hästtäcken och lite mera hästsaker.
Hoppas jag tar mig på bussen..



Så ser det ut nu, då har jag ändå inte packat allt... och det är inte lika rörigt som det ser ut. Bara att småsakerna hamnade överst!

Snö!!



Detta kan inte vara normalt, snö den 28:e september!!!!
Storm var det tidigare också.
Blåste ganska fort nedför backarna till veterinärföresläsningen som höll på i över tre timmar.
På norska dessutom, men jag förstod faktiskt det mesta.
Tur att jag har släkt därifrån!
Sova fick man inte göra heller för då flög man iväg på stolen...

(Bild från ettan om någon undrar varför jag har travjackan)


Erla från Märtha

Nu ät Erla avskodd och redo att åka till en flock igen medans agria bestämmer sig, dom är inte speciellt snabba om man säger så!



Skvaller...

Om ni undrar varför jag inte skriver så mycket är det ör att det inte händer så mycket här uppe i norr. Men igår var tydligen en händelserik dag/natt!!

Huset har invarderats av dalmasar, eller två styck kompisar till Jenny, men ändå. Vi tog wångenbussarna och drog in på bio, såg "Flickan som lekte med elden". Den var ganska bra men ettan var bättre! Efter det drog jag och Becca och käkade tjockismat på kebab-baren, det var gott!!! Lite speciella samtalsämen och fönstershopping innifrån fönstret, inte så många som fattade det där kanske.. men det gör vi!


Åkte tillbaka till Wången med Annie, hade ganska seriösa samtal med henne och hon behövs verkligen på denna skola.
Folk tjatade på oss om fest men jag tog datorn i beslag istället.

Idag!

Fick höra massa skvaller på jouren och det var ju bara för kul.
Ganska bra att man stannade hemma igår tycker jag nu! Kul att vissa får till det och ganska underhållande att se hur bakfulla dom är som fick dras hem igår!! Skadeglad? Javisst! Haha.
Wången är inte så seriöst som det har verkat på sista tiden, och tur är väl det för annars hade Söndagarna varit ganska så tråkiga.
Stackars Pär som skickar sms fel också, Hahahaha.

Erla ska få åka på en liten tripp till Håkan och Karin (inte h-håkan) och gå i sto-flock under min praktik, skönt att något äntligen löser sig!

Nu har ni fått en lång uppdatering och fortsätt få saker att hända så jag har något att skriva om! ;)

Gossip

Haha, detta var de bästa som kunde hända lilla Arvika. En gossip-blogg har skapats och den passar mig bra eftersom jag aldrig är hemma!!
Nu kan jag ju hålla lite koll på alla rykten som går i min lilla stad så jag slipper vara helt efter när jag komme hem. Förstår dock att ni som är/kommer vara med i den inte tycker det är så kul. Men vafan ni får ta det med en nypa salt!!

Flygbiljetterna till Island är bokade nu och jag blir bara mer och mer nervös...



sjuk?

Nu ska man gå i skolan på Söndagar också.. Men det är faktiskt inte så jobbigt som det låter!!

Känner dock att jag är väldigt sliten och börjar bli sjuk. Så nu är det mössa som gäller för det fina vädret som var imorse är som bortblåst! Har tagit två treo också, får se hur död jag är när de har gått ur kroppen...

Gonatt!

Skriver några rader igen då!
Har precis kommit hem efter en fest i Alsen, lite tråkigt till en början men blev roligare. Måste säga att vi har tur att det finns nyktra personer med bil häruppe för satan vad kallt det är ute nu!!

Kan ju berätta att praktikplatsen är säker nu, vet dock inte vilken dag jag ska åka dit, antingen Söndagen eller Måndagen vecka 40/41.

Kan väl även berätta att jag har två pållar i helgen så jag får rida lite!!

Men nu ska jag sova, det är nämligen stadsresa imorgon så då ska man vara pigg och på shoppinghumör!!

:)

Nu har jag antagligen fått praktikplats på Island (horseexport.is)!!
Det bliver säkert jättebra hoppas jag!
Det jag är mest nervös för är flygresan. Först på en norsk flygplats, ganska lätt att förstå vad dom säger men sedan när jag kommer till island så måste jag förlita mig på min engelska, men det kanske är bra träning! Som tur är så pratar Krissa som jag ska vara hos norska och det försår jag skapligt bra iallafall!


Allt

Jadu, har kanske hänt ganska mycket här uppe under helgen, men jag har bara tagit det lugnt. Skönt att bara få höra alla saker i efterhand faktiskt!

Har ridit lite på Villamey (tror jag det stavas) under helgen och måste säga att det är en väldigt konstig eller speciell häst! Men hon är trevlig på sitt sätt.

Nu har jag duschat och det var välbehövligt efter en halvtimmes bastande. Av någon anledning slutar det alltid med vattenkrig. Har ingen aning om varför..?

Blev ingen hemresa heller om det är någon som undrar varför jag sitter på Wången och ugglar.

Bio och solning i Östersund

Har kommit hem efter en trevlig tur till Östersund!

Vi lånade Elins bil och åkte på filmen The ugly truth, den var mycket bättre än förväntat!!
Jag solade även solarium för fösta gången i mitt liv, var jätteskönt men jag känner mig inte direkt brunare.

Massa folk springer runt i huset och förbereder sig för fest, inte ofta man ser tjejer platta håret på killarna här på Wången, men nångon gång ska väl vara den första!


Stipendium!!

Nu är det klart! Ska tillbringa tre veckor av mitt liv på island (vecka 41-43), fick alltså stipendium av skolan att åka dit!
Kände att det besdedet kom väldigt lägligt eftersom jag inte mår så bra just nu. Öppen utåt, men det är stunderna själv som är jobbiga nu..

Nu ska jag bara hitta någon riktigt bra gård att åka till, men ha ju en jag ska våga ringa till, HJÄLP!! Tips mottages också!!

Väntan

Har väldigt tråkigt just nu!
Vill ha nollning igen, men nu får vi ju aldrig mer ha det.. Om inte ettorna och tvåorna har utspark vill säga!

Ska egentligen plugga lite historia och religion men det är ju så tråkigt så jag orkar inte. Väntar istället på att tvätten ska bli klar och att Idol ska börja. Och efter det så börjar "Fråga Olle dokumentär"!! Det måste man ju bara se!!!



Sarah och Jennie med kletet som slängdes över våra stackars ettor!

Nollning

Det blev tillslut nollning. Bilderna får tala för sig själva!


Som Sture

Japp, nu har jag också fastnat i den "falska" norrländskan och säger som i varje mening. Tycker faktiskt det är störande själv.
Det får jag som sluta med! Bra exempel väl? Haha

Har ganska så tråkigt nu som ni kanske märker, egentligen borde jag ha något att göra eftersom skolböckerna ligger och skriker på mig. Men det får bli någon annan dag..

Här är iallafall min och Annas inridningspålle!
Sture var namnet, eller Styrmir från Berget som lärarna föredrar att vi säger.



Anna o Sture

Nollning?

Idag har jag slitit ut mig totalt!!
Eller inte.
Har bara haft en riktig lektion idag.
Ganska skönt faktiskt!

Men det största samtalsämnet idag har varit nollning. Kommer det bli någon, var, hur och när? Finns mycket att diskutera och det är bra läga att prata om det eftersom våra kära ettor på på fjällvandring! Kanske är en värdig nollning bara det... Haha.



De kanske får ta sig ett dopp i travbanan? Who knows

Snart hemma!

För er som är intresserade av mitt liv så kommer jag hem till Arvika på Lördag! Men kommer nog inte hinna träffa så många kompisar, tyvärr. Jag åker hem med Gudni, och vi kommer inte vara framme förän 8 på kvällen. Sen så ska jag jobba på Wagges unghästvisning hela Söndagen och åker tillbaka till Wången direkt den är slut.

Snabbvisit, jag vet, men jag kommer hem till mârten i några dagar (fyller ju 18 då), sen blir det Island i tre veckor om allt blir som jag tänkt mig (hoppas på stipendim).

Seeeegt

Hatar verkligen skolans internet. Nätet är segt och spotify hakar upp sig hela tiden. Tycker faktiskt om min lilla telia-dongel. Men kan ju inte använda den förän efter klockan 7.

Har inte hänt så jättemycket här uppe i norr. Islandstjejerna i min klass ska in på krogen ikväll, nästan alla iaf. Jag, Sarah och Anna blir kvar här på Wången med bögfilm. Vi ska se på Brokeback mountain, är lite sega så vi har inte sett den än. Men någon gång ska väl vara den första.

Har äntligen fått rida lite mer nu, rider Erla lite lugnt och blev longerad på Saras pålle idag. Ska rida den lilla hästen själv på Söndag så jag får väl se hur det går..

Lunch

Nu har jag lunchrast. Är faktiskt rikitigt effektiv på den eftersom jag tvättar lite!! Man får veta ganska mycket roligt när man träffar på folk i tvättstugan, eller ja inte så mycket kanske, men kan iallafall ett namn till nu!

Helgen vart rolig till slut. Fetstade faktiskt på lördagen också och det blev riktigt lyckat!! Förutom att min dörr är lite misshandlad när folk föröker ta sig in när man gått o lagt sig....

Hinner inte skriva mer nu, men drar en snabbis till Östersund i eftermiddag för att hålla Elin sällskap.

RSS 2.0