Härliga Jul!

Nu ska jag vara riktigt töntig (enligt vissa av mina kompisar på Wången) och säga att jag verkligen tycker om julafton och julen överhuvudtaget!
Marken är vit, släkten från Göteborg kommer och det blir massa trevligt prat. För att inte prata om alla fina julklappar man fått. Är mycket nöjd med dom!

Många som är ute och festar också. Allt från 40+ till jultomtar på krogen. Blev en väldigt rolig kväll/natt iallafall. Det har även bjudits på skvaller såhär i efterhand!

Idaf blev det en tur till Charlottenberg med familjen och sedan pizza, en perfekt dagen efter med andra ord. Nu är det hockey som gäller.

Tomtetur!

Nu på morgonen så drog vi på oss tomteluvor och sadlade hästarna. Blev en tomtetur i stan, eller i kyrkebyn och in mot dragspelet. Många nyfikna ungar som tittade på oss, även äldre för den delen!!

Vi som red var:
Mamma - Sóti
Jag - Hamdir (som förövrigt skötte sog kanon!)
Pappa - Mysla
Sanna - Skjöldur

Idag är det ju då julafton! Så nu är det bara att kasta sig i duschen och sedan börja hjälpa mamma lite med maten inan det obligatoriska Kalle Anka böjar klockan 3! Efter det kommer lite släkt och det blir förhoppningsvis en mysig kväll!!


Julklappar

Idag har varit en ganska lugn dag. Hästarna fick vila och jag har istället hjälpt till att julstäda lite här hemma!! Känner mig ganska duktig faktiskt.

Var en tur på stan, känns skönt att ha fixat klart alla julklapparna när man ser hur stressade alla människor är nu i juletider. Blev även ett besök på banken där jag tydligen hade fyllt 18 ännu en gång så jag fick två bio-biljetter och ett usb-minne av dom. Väldigt vänligt, de har säkert ätit mycket pepparkakor!!

Julgodis!

Idag har jag ridit alla våra tre hästar (Sóti, Hamdir o Mysla) och de var så duktiga så. Hamdir tycker att det är vääldigt äckligt att vara ute utan de andra hästarna men han blir bättre och bättre!

Nu sprang morsan iväg och lagar pannkakor så jag blir lite mätt innan jag drar till Sandra och gör julgodis!!

Hej så länge.

Allt mellan himmel och jord

Har varit väldigt dålig på att uppdatera. Men det har faktiskt hänt ganska mycket sen sist:

- Tävling
- Hemresa (till Arvika)
- Återbesök till Färjestads ATG-kliniken med Sóti
- Julbord med jobbet (Swegon)

Detta är i det stora hela vad som hänt sedan sist så jag har varit lite upptagen. Gick Ganska bra på tävlingen i alla fall. Jag kom 3:a i både V5 och T8 på Thengill, vi vann även julmusttölten!! Haha. Detta hände i Tisadgs, dagen efter (onsdag) så tog jag bussen in till Östersund och liftade sedan med Sanna hem till Arvika. Väldigt skönt att åka bil istället för nattåg måste jag säga!!

När jag kom hem (16.30) så slängde jag i mig lite mat sen var det bara att lasta på Sóti och åka till Karlstad. Där fick vi goda nyheter, Sóti kommer antagligen bli helt återställd till sommaren och han kan nu börja ridas 40 min om f
dagen med korta trav-/töltinslag. En bra julklapp till mamma som har varit ganska deppig över hans skada!

Igår så var det som sagt julbord och bowling med Swegons anställda på Rajjens. Var faktiskr ganska kul. Lite roligt att se hur dom beter sig när dom är lite smått berusade.. Haha

Lite bilder

Nu har jag fått tag i lite bilder från dagen. Eller det är Annas bilder egentligen. Fick med lite av kaoset i alla fall!



Berggren och Blaer smakade lite på gruset, gick bra med båda två som tur var!



Samma uppträdande men under lite mer kontrollerade former.
Lägger upp bilder från kadriljen när jag får några bra!

Julshow

Säger bara kaos!!

Det var bara tre som flög av inom loppet av tio minuter... Haha! På nåt sätt blir det aldrig tråkigt på Wångens julshower, händer alltid något intressant! Inte så konstigt heller att folk flög åt höger och vänster under vårat fartfyllda nummer. Ponnyhoppning med islandshästar.. (Fullt race över höbalar). Hästarna tyckte de var väldigt underhållande som tur var!!

Lite flummigt inlägg, men jag ska slänga in lite bilder när jag får dom.

Duktig idiot!

Har varit en otroligt duktig idiot och städat mitt lilla rum idag!

Har även hunnit med att rida Thengill, säger bara att vi kommer få väääldigt dåliga poäng i tölt! När han blir en aning taggad ute så är det bara pass eller galopp som gäller för honom..

Har bara två veckor kvar i skolan nu innan jag sätter mig på natt-tåget hem till Arvika den 18:e! Ska bli så skönt att komma hem och träffa normalt folk igen och komma hem till hästen.

Kan se fram emot vårterminen på många sätt. Dels har jag Hamdir här uppe då, snart studenten, massa festande och ljusare tider med SOL (förhoppningsvis)!



Hamdir som nyinriden (titta inte på min sits...)

Nytt gym!!

Nu har vi fått nytt gym på skolan! Eller dom har målat om och det har kommit en massa nya maskiner!

Har precis varit nere på genomgång utav de olika maskinerna för att veta hur jag ska träna. Känns ju nästan motiverande att träna nu måste jag säga. Enda lite jobbiga är att de finns speglar överallt så man måste se hur kass man är!! Haha, men det är ju bra så att man ser om man gör övningen rätt.

Nu är det dags för duschen sen skriva en massa på projektet. Måste ju göra ett protokoll som jag inte har någon aning hur de ska se ut!

RSS 2.0