Jag har inte glömt..

Jag har inte glömt bort er tappra människor som går in här, har bara haft otroligt mycket att göra. Lovar ett långt inlägg imorgon om allt! Godnatt

Trött tjej

Idag har det hänt så mycket så jag orkar inte ens berätta + att det mesta är häsrrelterat vilket största delen av mina läsre inte tycker är intressant.
Nu sitter jag nersjunken i världens skönaste stol och tittar på enegelska versionen av Wallander, den är ju lite sådär. Vi (jag och Jonna) håller på att skatta ihjäl oss varje gång de ska uttala ett svensk namn!! Haha

Har bara fem dagar kvar på "min" gård nu och det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem igen. Längtar lite till Karlstad också.

Men först tävling och Barcelona!! Wiiiiiee




Karlstad har sina ljusa stunder :)

Barcelona!

Nu är det bokat!!!! :D Barcelona here we come!

Ringe Becca vid lunchtid, nu några timmar senare är både flyg och hotell bokat. så skönt att bara komma bort litegrand och bara få va. Kommer nog bli jättebra och intressant.

övertrött....

Oj vad facebook gör underverk med min statistik!! Känns ju nästan lite bra att blogga nu om någon läser, wohoo jag sitter inte och pratar för mig själv längre typ! Haha

Konstigt detta med trötthet, när jag jobbar heldagar och sen rider massa hästar till sent på kvällen så är jag inte speciellt trött. Men idag när det känns som jag inte gjort något, jo då är jag astrött. Borde därför ta mig till sängen och sova nu, men för jobbigt att resa sig ur supersköna stolen. Jonna vet vad jag menar! För er som inte vet, synd om er!

Märker att detta blev ett övertröttinlägg, sorry för det, nya tag imorgon med mer seriös skrivning. Hoppas jag!



Mitt tillfälliga boende! Ganska soft.



Min tillfälliga sambo Jonna i kvällssolen = Underbart!!!

Regnar det? :O

Igår blev det myyyyyyskväll med Jonna med häng i solen och sen massa filmer! Helt perfekt, synd bara att inte Karin kunde komma som råkar ut för de mest konstiga saker. Just denna gång var det en kopp the som förstörde hennes kväll. Inte bra, måste tas igen på hamnfesten!

Har precis kommit hem från charlottenberg där jag hittade lite smått och gott. En klänning för 50kr är inte helt fel tycker jag. Nu lagar Jonna mat åt mig, eller egentligen gör vi det tillsammans men jag hamnade här istället. Ganska soft skulle jag säga. Kycklingfilé med strips och currysås står på menyn btw.

Emma och några killar skulle egentligen ut hit och göra ett fotojobb men vädret är inte riktigt på vår sida så det blir förhoppningsvis imorgon istället. Så nu kan vi luta oss tillbaka till en bra film med mätta magar istället. I am number four = dregel på hög nivå!

See yah!

Ledig?

Har inte bloggat på två hela dagar, vad är detta???!!! Inte bra helt enkelt. Har haft fullt upp med allt möjligt o massa andra saker.

Hade en ledig dag i Onsdags, wiie tänkte jag men inte så mycket sen. Min lediga dag spenderade jag med att motionera fyra hästar och klippa gräs i ett x antal timmar. Va inte lika kul längre då. Men på Söndag, då ska jag försöka vara ledig ordentligt. Eller... jag behöver inte klippa gräs i alla fall!

Nu ska jag dra till jobbet (Lekhörnan) och ikväll kommer Jonna och lindrar min ensamhet i skogen! Nice!

Harry Potter slår till igen

Idag har helt klar väderguden haft pms big time! Sol varvat med spöregn hela dagen! Det var jättefint väder tio i sex, alltså tio minuter innan jag slutade jobbet, men klockan fem över när jag skulle gå till bilen så spöregnade det. Jag sprang till bilen men va ändå pissvåt när jag kom fram = not fun!! Så nu har jag klagat klart på den svenska sommaren!! eller i alla fall för idag.

Åkte in till den otroligt stora staden Arvika (hmm) och spanade in Harry Potter när han visade upp sig på palladium. Det var en väldigt mörk historia och ja jag tycker inte om mörka filmer men det är något speciellt med våran kära Harry. Tyckte faktiskt filmen var helt okej och det är med lite sorg jag inser att det var den sista. Vad ska man nu längta efter på bio liksom, Potter har ju följt med och skrämt upp mig mååånga år nu.

Aja nu ska jag försöka sova och tror faktiskt det kommer gå ganska bra, är en rätt trevlig stämmning i mitt "lilla" hus. Godnatt!

Yrja från Udden

Som lovat kommer bilder på sötisen, om än lite sent på dygnet..



Jag, Viddi och Yrja! :)



Yrja från Udden!!

Nu sitter jag själv i "min" herrgård och väntar på att maten ska bli klar. Spagetti och köttfärssås står på menyn för morgondagens matlåda. Det skulle vara helt okej om jag slapp laga den.. saknar min hemmfru nu!!!! haha

Imorgon blir det jobb hela dagen sen bio med Jonna och Malin. Harry Potter står för föreställningen och hoppas han kan erbjuda oss något bra även denna gång! Den förra filmen var lite väl mörk för min smak men tror faktiskt det kommer fortsätta i samma stil, tyvärr.. men nej nu sitter jag och dömmer ut våran kära trollkarl utan att veta ett smack så säger godnatt istället!
ha det göttans så länge!


20.52

Nu är jag här igen, tro det eller ej men nu skriver jag ju faktiskt två gånger i rad!!! Detta kanske till och med kommer att fungera ett tag?

Vad har hänt i sommar då som inte kanske alla vet om. Jo ett föl har kommit till världen och jag är delägare i henne, ingen mindre än Yrja från Udden! Jättesöt är hon och det finns mycket liv i henne, ni får en bild imorgon. Promise!

Sen har jag firat midsommar på Öland nu igen och det va lika nice som förra året förutom en mindre trevlig regnskur. Nu ska jag slänga på en film men ni får njuta av några bilder istället! See yah!



Marcus och Johan leker lite..


Ibland var vädret underbart, som denna kväll hos folket från Jönköping



De mest normala på hela campingen kommer självklart från Arvika!!!! ;)
Det är till och med Alex, Henrik och Martin!

I'm back!!

Har inte skrivit här på år känns det som, men nu ska jag göra ett ärligt försök att faktiskt uppdatera lite!

Det har ju hänt en del saker i mitt liv sen jag var aktiv här senast. Jag pluggar på Karlstad universit till sjuksköterska och börjar andra terminen till hösten. Nu under sommaren jobbar jag på Lekhörnan i Arvika, fabriken Swegon och jobbar extra med att rida lite hästar.

Bor även på herrgård nu i en månad vilket är ganska skönt men lite ensamt. Tur är väl då att Sandra var här idag och lagade mat till mig medans jag fixade iordning stallet. Förstår varför killar vill ha hemmfruar nu!

Måste väl även skriva att min bror fyllt 22 år idag, Grattis!

RSS 2.0