Bra kväll!!!



Såhär kan man se ut på halloween!
Hade det riktigt kul igår, först en massa förfix med karin, sen förfest hos Marcus och efter det krogen!!
Kom dit redan vid elva men fick stå i kö i 40 minuter innan vi kom in och väl därinne så var det grymt mycket folk. Man kunde knappt ta sig fram på vissa ställen men annra hade jag jättekul :D

På bilder är det Annica (marge i simsons), jag (vampyroffer) och Karin (vampyroffer)

Snart Halloween!

Nu är det snart dags för spökhelg, det måste definitivt firas! Blir Tiki (krogen) på Lördag med en minst sagt udda utklädnad.
Här är lite grejjer vi kommer använda oss av så ni kan ju försöka lista ut vad jag och Karin ska vara.


Träning på G!

Hejhej!
Kursen gick super och nu har jag lite mer motivation för att fortsätta kämpa med ridningen. Till och med så mycket så jag vandrade (körde bil (a)) iväg till sporthallen och köpte mig ett årskort med tillträde till gym och simhall. 
Nu sitter jag ganska utpumpad framför biggest loser med gott samvete!!

rutiner

Jobba, rida, festa... Ja, de är vad som händer i mitt liv just nu. Denna helgen går i hästarnas tecken, ska rida kurs imorgon för Erlingur och hoppas jag blir nöjdare denna gång.
Var i Charlottenberg igår på tjejkväll och jag hittade faktiskt lite fina kläder. De får ni säkert se här i bloggen nästa gång jag är ute och festar.

Nu blir det mat och sen myyyyyyyyskväll

Skjöldur

 

Bildbomb på Skjöldur! Han åker hem till Norge nu inom de närmsta dagarna. Kommer sakna han!


Skjöldur!

Imorgon eller på lördag åker denna fina häst hem till Norge igen. Kommer sakna han <3





suck

Pissväder!!!!!
Blev Karlstad igår efter jobbet eftersom det var dåligt väder, men det är ju ännu sämre idag. Man kan ju inte göra någonting... Hämtade brorsans kamera så jag kunde ta lite kort på Skjöldur men det går inte nu. Hoppas på bättre väder imorgon. Då kommer Jonna hem också!! Ska bli rikigt kul o träffa henne igen!

Blir en lugn kväll med hockey o chips, lite onyttigt men det är gott!

tjaråå

Bra kväll = jobbig dag idag

Dagen har bestått av bakfylla!! Hemskt måste jag säga!! Inte bra när krogen bjuder på champagne, då dricker man för mycket!
Men hade riktigt kul igår under tjejkvällen. Massa roliga grejer att hitta på för oss tjejer, men efter elva blev det som en vanlig utekväll. Kvällens stora + var de rosa påsarna, de som var där förstår vad jag menar ;) Bra initiativ med tjejkväll iaf!
Nu ska jag slappa med Karin resten av kvällen. Blir nog "Never back down", bästa filmen ever!

XOXO

Karin o jag när vi var ute igår!

13.50

Nu var det längesen igen.. Sorry.

Men gick iaf ganska bra i finalerna på tävlingen jag skrev om för en månad sen. Tävlade även helgen efter och då kom jag 4:a i fyrgången och blev klubbmästare i kombination för ungdomar! :D

Har fått hem Garpur (och Carro) till Arvika och vårt stall så nu har ja nån att rida ihop med!
Har även fått hem en hingst vid namn Skjöldur som jag tränar för tillfället, skitkul rent ut sagt!!

Nu blir det mat innan man rider andra pållen för dagen och sedan fixa sig för utgång!! Blir tjejkväll på krogen med nån uppvisning. Men killarna kommer efter elva så helt tejejkväll bliver det inte ;)



Skjöldur :) Sanna Axbäck är ägaren.

RSS 2.0