Lördagkväll

Vad hittar man på en sådan här kväll. Har två valaltenativ.

Antingen fest nere vid sjön med Wångenfolket.

Eller titta på en film och sedan gå och lägga mig tidigt.


Lutar mot fimkväll med mig själv eftersom det blåser svinkallt ute så jag kommer bara frysa rava (på ren värmländska) av mig ändå om jag ska sitta på en förfrusen stock.


Ska hjälpa till att fixa någon frisyr på mina husvänner innan jag blir av med dom i någon timme!! Haha

Väldigt roligt inlägg måste jag säga, eller inte. Men det händer inte så mycket här i norrland för tillfället. 

Party i Järpen

Igår drog jag på fest i Järpen med Sanna, Jenny och några Alsenkillar. Hade tyvärr inte partyhumöret på topp, har jour (upp klockan 6 varje dag) och var nykter. Så jag hade inte så jättekul men mycket folk var det iallafall!
 Resan hem var nog roligast på hela kvällen, norrlänningar är väldigt lättroade och man dras med varje sej man vill eller inte!

För övrigt är Erla lite svullen i ett bakben så hon får vila idag..



Sanna och Jenny

Riktigt trevliga ettor

Erla travar nu när hon har fått skor på sej. Hon har fått sprungit och busat två dagar i rundkorallen så imorgon är det dags för en ridtur!!! Har inte ridit henne sen i vintras så det ska bli jättekul!

Har varit på islandsträff i caféterian och försökt lära mig namnen på ettorna, och jag tror jag har lyckats ganska bra med det. Blev förvånad över att så många kunde mitt namn med tanke på att jag bara har pratat med tre innan. Kanske är ett bevis på att man är äldst nu... Haha

Nu ska jag duscha sen dejta kudden efersom jag redan har jour!! Men trevligt att se naturen klockan sex på morgonen.. verkligen..

Jag kan äntligen se ett ljus

Erla har varit hos veterinären. Hon är odrägligare än vanligt och det går knappt att hantera henne och hon väger 399kg, med andra ord ingen lätt match för mig!! Men jag älskar henne ändå.

Hon har "tappat" gångarterna under sommaren så det är lite svårt att göra en bedömning på hur hon mår. Men ett litet hopp har tänts! Hon ska skos och ridas (hmm, snart dags för tårta igen..) i tre veckor och få tillbaka traven förhoppningsvis så det går att göra en bra bedömmning.



Ja, vi ser ett litet ljus nu, hoppas det inte släcks igen..

Sóti är förövrigt skadad och ska stå på box i några dagar och sedan undersökas om igen.

Wångenlife is back for the last time!

Nu sitter jag i mitt rum på Wången som jag har gjort så många gånger tidigare. Har precis ätit frukost med några morgonpigga människor, resten ligger och sover eftersom vi inte börjar förän klockan två.

För ovanlighetens skull så har jag nästan packat upp alla mina saker, men allt känns lättare när man bara ska vara fast här ett år till. Förhoppningsvis blir det ett trevligt år med många roliga studer.

Nu är ska jag packa upp det sista, duscha, sen bär det av till skolan..

Just det, har äntligen fått träffa Erla igen, lite smårund och inga muskler beskriver henne ganska bra. Hoppas verkligen att hennes skada är borta!



Tävlingskarriär över!



Nu ska Sóti inte tävla mer har jag bestämt. Han får bli skogsmulle som han alltid passat bäst som (även om han är lite pigg).
Vi har inte lyckats så bra alltid men han har ställt upp och sprungit runt den banan mer än vad man kan begära av en häst som honom! Möjligtvis att vi fuskar och stället upp i en liten tävling någon gång på skojs skull,men inget mer allvar!! Vårat rosettskåp rymmer inte fler rosetter. Haha


Ledig igen!!

Äntligen slutat jobba, var så otroligt trött på det. Eller inte direkt trött på jobbet, utan några av de jag jobbade med. Tur att man har hörselkåpor så man kan skatta åt radion istället för en dryg person. Känner att jag lät ganska gammal där. Men jag har iallafall inte börjat lyssna på P4 än!!!

Har börjat packa lite smått inför resan upp till wången. Ska hinna med en inköpsresa till Charlottenberg också imorgon. Är ju ganska rik nu för att vara mej!!!



Undrar vad dom ska tro som får denna kartongen!

Jobb.........................

Har haft en jättebra semestervecka!!! Men jag har helt tappat skrivlusten som ni antagligen märkt redan...
Men förhoppningsvis kommer den tillbaka när jag åkt upp till Wången (23/8) igen eftersom jag då inte får lika mycket annat att göra om kvällarna. Då kommer det säkert komma bilder från sommaren också eftersom jag har en massa bilder men inte haft lust att lägga upp dem.

Nu jobbar jag på Swegon en sista vecka sen är jag ledig en vecka. Måste bara hålla ut två dagar till. Skönt att vi har dator på stället där jag jobbar så man kan göra lite annat på nätet som ingen annan märker ändå förutom dom man jobbar med, men de gör likadant.

Göteborg nästa!!

Nu har jag äntligen blivit ledig!! Skönt att inte ha några tider att passa och bara kunna göra vad man vill. Som till exempel åka till Göteborg imorgon.

Ska vara framme kvart över elva på förmiddagen, känns som det var välidigt längesen som jag var där nu. Jag har min kusin Julia som guide så jag inte går vilse, senare i veckan när vi ska till smögen så vem vet, vi kanske hamnar nån helt annanstans!

Lite bilder på fölisarna som utlovat!



RSS 2.0