Förfest!!

Nu sitter vi tre små tjejer och har världens röjfest hos mig!! Eller?!
Nej vi är ganska skötsamma och dricker lite vin innan det blir Bunkern, jag är bara inne på första glaset så kanske lyckas att ta en lugn kväll ändå. Men frågan är hur mina kära värninnor gör ikväll, de dricker betydligt mer än mig i alla fall!! Haha

Ha det bra så hörs vi antingen i natt eller imorgon när jag ska vara piggast EVER!!!

Fortfarande glad, men vafan?!

Hmm jag är fortfarande glad för läkemdelsräkningen men kuggade på en annan tenta istället... Faaaast den visste jag nästan att den skulle gå åt helvete så lika glad är jag för det! haha

Blir bara en öl på Bunkern då så jag kan plugga ordentligt imorgon istället, drygt att få två tentor efter sig om man inte behöver!! Även om jag säger att jag ska plugga när jag druckt dagen innan så vet jag att jag bara ligger i soffan o skiter i allt, därför åker bara 40kr med till Bunkern idag. Det är bästa sättet att se till att man inte dricker för mycket!!

Körde bodypump förut o märker va sväg jag egentligen är så blir nog en springtur imorgon eftersom jag lär ha världens träningsvärk! Så ser ni någon astrött blond tjej i löparspåret imorgon så kan det vara jag!!



Styrka va det ja!!! haha! Detta är en helt normal aktivitet på Bunkern! :D

Glad tjej!!! :D

Åååååh vad glad jag är nu!!!! Fick precis reda på att jag klarade läkemdelsräkning II, på första försöket dessutom!!! :D För er som inte är så insatta så är det ett typ av matteprov som man inte får ha ett enda fel på. Därför var det väldigt skönt att vara av med den, nu är det inga såna tentor kvar på utbildning. Wiiiie!!!

Okej, var bara tvungen att få ur mig lite glädje, får väl fira lite lätt på Bunkern ikväll även om det inte va meningen att jag skulle dricka alls från början! :P



Fick riktig sommarkänsla igår när det va så fint väder också!! Vill bara sklänga fram grillen och hälla ut äcklig mummelman som vi gjorde på Wångentiden!!

Föreläsning

Sitter på föreläsning om hjärtsjukdomar och det är faktiskt ganska intressant men orkar inte hänga med fyra timmar i sträck så då får bloggen rädda mig!! Idag händer det i alla fall nåt kul, ska vandra till sommaro för att besöka carro på csk och sen till felicia för lite tacos. Ska försöka mig på att plugga lite ikväll också men får se hur hur det blir med det!

Sanna seriös?

Var ju tänkt att jag skulle plugga och träna idag.... Men det blev lite vin, god mat och mys med Felicia istället!  Mycket trevligare med andra ord :)

Nu sitter Sanna vid mitt köksbord och försöker sig på att tillverka en "förslagslåda" som CURA ska ha på föreningsmässan imorgon. Den äe jättefin och Sanna är riktigt seriös med detta, inte så ofta man ser att hon lägger ner sig på något! Så hoppas alla föreningar kommer och slänger i massa oseriösa saker imorgon bara för att mobba henne lite!!! ;)

.

Under nollningen som var i Januari så gjorde jag och Helena en lite avstickare och besökte Karlstads stadshotell för lite fotografering. Lite busigt sådär, men jag har ju inte haft tillfälle att lägga upp någon bild så ni får en här. Lite halvtråkig eftersom den är svartvit men hatar mig själv i färg så fick bli den ändå!! haha



Hmm vad har hänt sen igår då? Jo jag hade assvårt att somna igår och har drömt de mest sjuka drömmar, sen vaknade jag av att axeln nästan hoppat ur led, måste ha drömt något riktigt våldsamt då... ;) haha! Nu blir det att vila en stund sen gymmet om jag får någon med mig!

Våååår

Gud vad härlig dagen varit, riktig vår!!! Bilderna får tala för sig själva! :D


Populär!! eller?

Så kul när man hoppar över att festa en kväll och när man tittar på mobilen på morgonen så har man fem nya sms från olika killar, nästan så man känner sig populär!! haha Igår. ägnade jag hela dagen åt att vara bakfull och städa vilket var en ganska hemsk dag. Men idag är jag utvilad och sitter med en katt i knät i solen = helt underbart. Blur lycklig i själen av det!! :D Risk för stavfel finns då jag skriver från mobilwn o inte orkar läsa igenom!

Inomhustjänst

Trotsade min vilja att sova typ 15 timmar och gick upp klockan nio för att tvätta. Inte det roligaste man kan göra (eller skriva om) men det måste göras. Behöver städa lägenheten också innan klockan fyra, då är det nämligen dags för dagens första möte sen vid fem så är det styrelsemöte och det betyder fest. Eller fest efter mötet i alla fall och då är risken ganska stor att vi landar hemma hos mig innan Bunkern.

Borde hinna med och träna också så blir nog det snart så jag slipper få dåligt samvete sen.



Vill ha sommar NU!!! Denna bilden är från Arvikafestivalen när den fortfarande levde.

Långpromme

Känner mig nästan lite duktig nu!!

Jag skulle ju bara ligga i soffan hela dagen och tycka synd om mig själv, men så blev det inte, hurtiga Lars drog med mig på världens långpromenad istället. Ut och gå i 2 ½ timme när man är bakis var en bättre idé än väntat för nu mår jag riktigt bra igen. :) Fick även använda min skinnjacka för första gången i år och jag frös inte = stort och viktigt vårtecken!!!

Nu bliur det en film, ingen aning om vilken men det brukar lösa sig!

See yah!

Kort överallt...

Jaa det blev ju lite party igår, kanske lite mer än jag räknat med men det var kul! Mindre kul va att mina förfestkompisar hittade en kortlek så nu har jag kort i precis hela lägenheten = städdag!! Men innan jag tar tag i det ska jag gå ut i solen en sväng och kanske till och med få lite färg för det är alldeles underbart väder ute! Våren närmar sig med stomsteg och det finns ju inget bättre än en varm och härlig vår!!




Två bilder blev det från förfesten, tog väldigt många mer men tjejer är tjejer och de raderar alla kort som de inte tycker att de blir snygga på. Därför det bara är manliga individer på korten!

Duktig häst och snart dags för Bunkern!!

Tog mig en mystur på Hamdir förut och det var väldigt skönt. Han tyckte dock att det va jobbigt eftersom vi ägnade timmen åt att klättra i skogsbackar! men han är för söt min lilla pålle och kämpar på bland rötter och is! Så himla tråkigt att jag inte kan ha honom i närheten av där jag bor så jag kunde träna honom varje dag, kommer ju missa tävlingar och allt nu på våren bara för att jag inte kan träna. Men till sommaren då ska det bli ändring, då kommer vi äga tävlingsbanorna till hösten ;)

Nu är det snart dags för lite förfest hos mig innan Bunkern och jag börjar faktiskt bli lite sugen på mitt vin som står på kylning. Inte det finaste men gott är det allt efter att inte ha druckit det på ett tag.



Så här mysigt kan man ha på Bunkern, hoppas det blir bra ikväll ockå!



ajajaj

Usch!!! Det är inte nyttigt att träna, igår kändes det skitbra och kunde träna ordentlig för en gångs skull. Men idag stapplar jag fram som en pensionerade människa, går det verkligen ha sån här träningsvärk? För att lindra detta så blir det två längre promenader, första blir nu när jag ska vandra ner till tåget sen ska jag släpa med mig karin ut. Kommer bli nice!! :) Sen blir det bunkern med lite människor, är värd det nu efter min helt vita vecka!!!

Fettisdagen!!

Jaaaa, jag och mamma skulle ta en kort sväng på stan och äta en semla var, men det slutade ju inte riktigt så. Tre timmar i stan sen jaga efter semlor som inga caféer i Karlstad verkar ha, så då blev det vidare till Bergvik och Ikea.

Nu äntligen har vi kommit hem till mitt lilla krypin och ätit våra efetrlängtade semlor som hittades på Willys (kan man alltid lita på!!!).

Nu bär det snart iväg till Arvika så håll er ur vägen för det är jag som ska köra bilen! Kommer tillbaka till Karlstad imorgon om det var någon som ville veta det (antagligen inte).



Felicia, jag och Ramona när vi har som roligast! Älghälga 2011.

Tidigt morgon

Tentan skriven, gymmet avklarat och nu en mysig dag på stan med min kära mor!

See yah!

Feeeeeelicia!!

Nu är det såhär att jag fick med mig Felicia hem från Bunkern och ska nu kolla en film för vi vägrar att plugga, tentahn är ju inte för än imorgon! ;) Men jag fick bakläxa av henne för att hon inte fick vara med på mitt premiärinlägg så det får väl bli ändring på det nu!

Här har ni kära Felicia från hennes bästa sida! Enjoy!!






Nu kommer historian om den något vilsna tjejen Felicia som till en början var en total nolla, sen fortsatte hon med det ett tag till. Nu däremot så är hon nästan vuxen men hon håller ändå hunden och glassen sällskap utanför systemet.

Hon pluggar byggingenjör här i Karlstad men kommer från den otroligt stora staden Mariestad. Hon älskar öl och hatar hästar så egentligen passar vi bara halvt ihop. Tur att hon då har en riktig man, alltså en sjuksköterska till kille så jag inte behöver ta hand om henne jämt!!

Nu sitter hon i min soffa men ovven på (den är nästan vacker fast fel färg) och väntar på att jag ska sätta på en film istället för att dryga här.

Hej så länge!!

Igång igen!

Tjena på er!!

Va ju ganska länge sen jag bloggade nu, för att vara ärlig så är det ett halvår sedan. Det är nog det längsta uppehållet jag haft sen jag började blogga på gymnasiet. Men nu förstår ni så är det tentadags imorgon och då är allt roligare än att plugga!

Har otroligt mycket bilder sen i somras så kommer nog dyka upp lite då och då om jag nu har motivationen att fortsätta skriva här!

Nu är det snart dags för mig att dra ner till Bunkern (studenpuben) för lite hemlighetsmakeri. Det får ni se senare vad det handlar om!



Va bara tvungen att slänga upp en bild på en underbar häst!!
Hamdir från Udden!


RSS 2.0