Jag är snäll!

Alla nollninslåtar går på repeat i hjärnan för tillfället. Var ännu värre igår när jag bara sovit tre timmar och sjungit låtarna hela natten. Vill dock inte skriva ut texterna på låtarna här för de är inte speciellt barnvänliga. "Jag är snäll" är nog det snällaste i hela den låten man kan sjunga.

Fick sova ordentligt inatt iaf och idag har vi bara pluggat på grupparbetet i skolan. Imorgon är vi helt lediga, på Onsdag har vi seminarium och sedan nollning på kvällen. Hoppas det blir lika kul som vanligt.

Nu måste jag springa. Blir filmmys med Carro och Karin!

Utgång ikväll!

Idag har jag äntligen fått sova!!! <3 Så skönt var det verkligen, efter en hel vecka med bara några få timmars sömn per natt så behövde jag det. Blev lite grillning igår och sen tog vi det bara lugnt inne på bunkern. Billigare och mysigare ställe hittar man inte!
Ikväll blir det utgång igen, glada ankan även denna gång (var där i torsdags också), men nu
ska vi tydligen ha en ordentlig förfest så jag får hoppas det blir bra trots mina massiva
skavsår, tror jag avlider snart... Inte riktigt så illa men upptäckte att ett blödde som bara den förut.
Blir klackar ikväll så man slipper gå med hälen mot så mycket om ni förstår ^^

Tre dagar gjorda!

Såg att förra inlägget blev lite konstig men hoppas ni förstod lite iaf! Nu har jag haft två kvällar av nollning och idag var min första riktiga dag i skolan. Har massa trevligt folk i klassen och vi ska börja med grupparbete imorgon så då lär man väl känna folk ännu mer.

Nollningen har varit väldigt rolig hittills, lite kallt ibland bara o liiiite jobbigt att gå hem själv här i kronoparken eftersom folk skjuts åt höger och vänter på nätterna. USCH!

I Måndags va det många som var med på nollningen och vi hade en lära känna kväll och vinet flödade, blev riktigt lyckat. Igår hade vi stadsvandring och sedan fest i ett elvehem men då var vi inte lika många längre, i mitt lag var vi bara fyra när det kom till festen, så det va vi, tre nollor i andra laget och alla faddar. Men vi hade kul ändå! :)



Vi lekte ju lite speciella lekar men mitt lag ägde!!

First day

Har hunnit med mycket min första dag på universitetet! Gick i skolan från tio till ett. Vi är 80st i klassen så jag hittade lite kompisar direkt. Vid ett gick jag hem och åt lite mat innan jag körde iväg till Bergvik för att köpa en hårfön, glömde min hemma klumpig som jag är..

Nu ska jag fixa lite här sen ska jag gå upp till Kristin och Anna för att sedan ha våran fösta kväll av nollning.
Får se om man tar sig upp ur sängen imorgon. Vi är lediga som tur är!! Men nu måste jag dra, hej då alla!

lååångt inlägg

Gårdagen var fantastiskt kul. Först vänta otroligt lääänge på sega killar innan det äntligen skulle bli dags för lite pulkaåkning. Nej, då ska dom handla red bull också, så typ en timme försenat så intog vi racksta med våra riktiga pulkor och gliddynor. Backen va stenhård och man tog sej knappt upp och det var näst intill livsfarligt att åka! Blev mer skojbråk och ännu mer klättrande innan vi svettiga och goa begav oss till Victors för lite pizza. :)
Väl mätt så bar det av hem igen för en låång och skön dusch, val av kläder och lite fördricka. när vi äntligen var klara så begav vi oss till Henk för mer förfest med gh (fast jag spelade aldrig som vanligt (a )), youtube-klipp oxå sånt som man gör på en förfest med nästan bara killar... haha

Jag och Karin va smarta och drog tjugo i elva så vi fick gratis inträde på tiki!! De andra kom en halvtimme senare och fick betala 100 kr inträda!! Rätt åt dom ;)

Kvällen var bra bara att jag råkade krocka med en högtalare så jag har en stor bula nu. Eller det var faktiskt massa fulla människor som ramlade över mig så jag ramla också om ni blev nåt klokare av det :P
Nu sitter jag i brorsans lägenhet och börjar bli nervös inför imorgon. Skriver direkt jag kommit hem imorgon!!

Pulkarace!

Idag har jag i stort sett inte gjort någonting.... men ska försöka mig på en långtur med vovven snart så man får lite frisk luft och föroppningsvis somnar bättre ikväll. För imorgon är det full fart som gäller!!!

* Komma upp i tid
* Rida Hamdir
* Träna (simma)
* Åka pulka!!! :D Roligaste på hela dagen och vi är 7 pers som åker, kommer nog bli nice hoppas jag! Bara ingen skadar sig, men lugn jag utbildar ju mig till sjuksköterska, har "bara" tre år kvar så det löser sig nog. Haha.

Lite positiva saker finns det med vintern men saknar våren och sommaren något otoligt just nu. Tänkt bara att ligga på stranden, bada, inte behöva ha tre lager kläder på sig, fiska, sitta ute på kvällen utan att frysa och umgås med vänner = UNDERBART!!

Hemma hos Sandra i Augusti, klockan är runt nio, ser ni någon som fryser? Nej tänkte väl det!

dyrt

Usch, det är ju dyyyyrt att börja plugga. Har lagt ut nästan 3000 på böcker nu, brr. Hoppas att det lönar sig att ha dom för annars dör jag. De är dessutom tjocka, fick hem en bok på 800 sidor, stor som en telefonkatalog och på engelska dessutom. Alla som känner mig vet ju hur otroligt bra jag är på engelska!

Men nu måste jag springa innan jag bränner maten!

Träning!

Det blev inget Paris eller London. Får hoppas att det blir av i april istället, iaf London.

Har köpt en crosstrainer, typ det bäsa köp jag gjort på länge även om den grävde ett stort hål i min plånbok.. Nu kommer jag förhoppningsvis bli vältränad till sommaren så jag känner mig trygg i bikini. Har till och med lyckats få mamma och pappa att träna lite, inte dåligt!!

Nu ska jag börja läsa lite i mina omvårdnadsböcker så jag är lite förberedd inför nästa veckas studier.

Det börjar närma sig!

Nu känns det att tiden på universitetet börjar närma sig. En elev ringde idag och berättade att jag kan vända mig till henne om jag undrar över något och att nollningen börjar redan första kvällen och kommer hålla på i två veckor. Önska mig lycka till!!

Har kommit igång med träningen nu igen, eller jag har tränat idag! ^^ Hoppas det fortsätter så för jag kommer nog inte ha speciellt mycket tid över om några veckor och då är det skönt att vara i form innan.

XOXO

Nervös

Har kommit igång att rida min pålle lite igen, skönt att det inte är lika kallt. Men nu snöar det ju som bara den istället.. Tur då att jag och Carro har lösningar på det mesta!!!



Va på krogen med Karin igår med, vi är alltid bäst när vi festar!! Synd att Jonna inte kunde hänga på, men det kommer ju fler kvällar som tur är.

Har beställt nästan alla böcker jag behöver till första kursen på unversitet, kommr bli dyrt.... usch! Men, men det är sånt man får leva med. Nervös som bara den men hoppas jag överlever!

Nytt år!

Okej, bäst jag erkänner, att ha pojkvän var inget för mig, inte just nu i alla fall. Men vi hade trevlig den tiden det varade!

Har lite mer att uppdatera de stackare som fortfarande läser här (ska försöka bli duktig på att blogga nu!). Ska börja på universitetet den 24:e Januari och läsa tre år till sjuksöterska, så om någon har sådana böcker hör av er snarast!!


Funderar även på att åka till Paris nästa helg men får se hur det blir med det. Lägger upp några bilder på vad som hänt sen sist.



Vi firade ett nyår tillsammans innan vi bestämde oss för att bara vara vänner. :)



Världens bästa bild på när Jag, Carro, Per, Ilex och Viddi var ute i Högerud för att pimpla och grilla. xD



Jag och Karin testade skidorna i Sunne idag!


RSS 2.0