Snart ledig!!

Har haft ett uppehåll med bloggen nu. Är inte så lätt att blogga utan internet. Visst, jag har mitt mobila men det är så dålig mottagning på Wagge så det orkar jag inte med ändå. Har iallafall fått internet hemma nu igen!!!!

Har väl inte hänt speciellt mycket sen sist. Ska jobba sex dagar till sen har jag faktiskt ledigt i en vecka. Då blir det Smögen och sedan Göteborg!! Får se i vilken ordning det blir, beror på vädret. Sen så är det jobb på Swegon i en vecka och eventuellt en extra vecka. Sen så börjar skolan igen..

Slänger nog in lite bilder nästa vecka när jag är hemma på lite söta och vakna föl denna gång.

Just det, om någon är intresserad av att köpa en eu-moped så har jag en till salu!


Språk

Måste bara berätta!!
Var som sagt en sväng på Swegon igår. Precis när alla slutar vid tre så var jag lite seg eftersom jag väntar på att pappa ska duscha så jag bara var i fabriken typ. Då kommer den en man från Italien och börjar prata med mig, det roliga var att han kunde inte prata engelska och han fattade ytterst lite av vad jag sa på engelska till honom. Jobbigt läge..
 Men han pekade iallafall på en lapp med en adress på som han hade i handen. Då fattade jag att han var lastbilschafför och skulle lasta massa saker. Sprang runt hela fabriken i jakt på Kerstin som har hand om packen. Sen flydde jag så fort jag lämnat över honom till henne. Hon såg inte alltför glad ut, men det är ju hennes jobb!!



Jag, Sandra och min lilla leksak på Wagge! ;)

Fett-diet..

Känner att jag är världens nyttigaste människa. Igår var jag ganska nyttig fram tills klockan elva. Då blev det daimtårta och mandeltårta på Swegon, sen så till lunch år jag en banan och en stor kexchoklad. Vid fyra blev det en en pizza sen lite hallontårta! Jag testar verkligen om man kan få fin kropp med hjälp av mycket fet mat som forskarna i USA tror!!! Haha

Har varit uppe och gett hästarna mat så nu funderar jag på att dejta kudden igen.
Just det, kom jättemycket hö hit igår. Och det var tre unga killar som lastade in det, nåt ska man ju ha och titta på under sommaren!

Internet?

Alla internet är verkligen åt skogen nu!!
Wagges nät fungerar inte, vårat nät hemma fungerar inte heller ovh mitt eget trådlösa går vääääldigt segt nu på sommaren. Så nu är jag en sväng på Swegon och lånar deras nät. Har lite bråttom nu men återkommer förhoppningsvis ganska snart

Härligt!

Nu är solen här på besök!!!! Det enda tråkiga med det är att jag måste klippa gräset på Wagge. Men jag får ju frisk luft. Skriver inget givande men kommer heller inte på så mycket att skriva.

Måste bara säga att det var väldigt kul att det gick så bra för Anna och Snudda på SM!!!

Solen vart är du?

Nu i några dagar har en av mina kusiner från Göteborg varit här i Arvika. Så jag har varit ganska mycket med henne. Har även bestämt mig för en Göteborgsvisit vecka 32 med ett stopp på smögen om det är fint väder. Detta är enda veckan jag är ledig under hela sommaren!!!! Det är sååå otroligt synd om mig, eller inte. Tycker nästan det är lite konstigt att skolungdomar har så lätt att få sommarjobb när det är jättemånga arbetslösa!! Men jag klagar inte så mycket ändå för det är ju ganska soft att ha mycket jobb, särskillt när det bara regnar ute!

Jobbet här på Wagge flyter på bra, var mycket bråk mellan hästarna och mycket småskador de första dagarna men nu har det lugnat ner sig. Ska ta med kameran ut nästa gång det blir fint väder om det någonsin blir det igen..

Bildbomb

Jag vet att jag lovade att skriva!! Men det är så att internet dog totalt efter åskan igår. Så nu har jag verit hemma och hämtat mitt egna trådlösa internet. Tur att man har det!!!

Fölen hade sovstund när jag var ute, men det blev lite söta bilder ändå. Ni får hålla utkik om ni vill se mer i "framtiden", det vill säga tre veckor framåt.
Jst det, det är "H"-år iår om ni undrar varför alla namnen börjar på H. Fångade tre på bild, men det finns två sötisar till!!



Hind



Heimur



Hind



Minstingen Herkir

Uppdatera?

Okej, jag tror jag kommer bli lite duktigare på att uppdatera nu!!
Är nämligen så att jag jobbar på en herrgård och har hand om hela gården själv och det inkluderar ca 35 hästar också. De flesta går ute på bete så har inte överdrivet mycket att göra , men jag har ingen skjuts hem förän halv fem på eftermiddagen, sen så måste jag ut hit till nio för att fodra och sova i huset som för övrigt är på 500 kvadratmeter. Huu, tur att det inte spökar!!
  Tänkte gå ut och ta lite bilder på fölisarna sen och lägga in. Så vill ni se en massa sötisar så kolla in efter 13.00 någon gång.

Lite bilder från Festivalen



Bjuder på den


Bob hund!!!



Mando diao

Arvikafestivalen!!

Jag vet att jag är lite efter. Men nu ska jag iallafall skriva om festivalen. Den var grym!! om man bortser från en del av vädret. Antingen var det 30 grader varmt eller så spöregnade det.
 Men banden var bra (!!), Bob hund och Florence valentine får högsta betyg av mig. Sedan var Korn väldigt bra också! Depeche mode, ett av världens största synth-band var ju också där. Häftigt att se dom men känner att det inte riktigt var min musiksmak.
  Campingen var det inget större fel på, alltid trevliga männinskor man träffar där. Hängde i ett camp där det var en massa folk som jag var kompis med typ i åttan, var väldigt kul att träffa dom igen!! Även en massa gamla klasskamrater hittade man i vimlet också.
 Otroligt mycket folk på festivalen iår, det blev 22500 sålda biljetter + några tusen funktionärer. Festivalen kanske inte är det största i Sverige, men den är sjukt kul att vara på!



RSS 2.0