Bra och dåligt

Tävlingen gick asbra på Lördagen, så stolt över min häst. Så höga poäng som vi fick då har vi aldrig fått förut så det var verkligen kanon!!

På Lördagseftermiddagen drog jag direkt till Karlstad för att gå med på vinstigen som nollningen i princip avslutas med. Längesen jag skrattade så mycket på en kväll. Synd att nollningen är slut nu, fast lite skönt också.

Finlen red jag på Söndagen och den gick totalt åt skogen, kändes som det inte fanns någon kraft i honom alls så nu ska han få några veckors vila så får vi se om han har fått tillbaka både kraft och glädje då. Finns iaf ingen underbarare häst Hamdir!! <3



Min kille!

Laddar för tävling!

Medan alla andra laddar upp för välkomstfesten på Nöjes så sitter jag hemma hos mamma och pappa.. Men jag ska tävla imorgon så kände att en nykter kväll behövdes!!
Jag och Hamdir ska visa vad vi går för på Idajs klubbmästerskap i Arvika, vill självklart att det ska gå bra för oss men vågar inte hoppas på för mycket med tanke på att jag bara ridit hästen en gång de senaste två veckorna. Har haft lite annat för mig men det har ni nog märkt. Har ju knappt hunnit skriva här och mycket har jag inte heller sagt nåt om (a)
Wish me luck!!

Jag kan stava!! ibland

Såg att jag stavade väldigt fint i förra inlägget men jag hade lite bråttom. Dagarna är ganska fullspäckade för mig dessa två första veckorna i skolan men både nollning och mer föreläsningar än vi någonsin haft. Dålig kombination!

Igår jag var näst intill nykter och kunde sova ut ordentligt idag eftersom jag inte börjar för än halv tre. Ikväll är det flottrace och sen utgång på Tempel vilket betyder suuuupa. Imorgon börjar jag tidigt och går heldag, planerar inte mina fyllor så bra känner jag! haha

Men åter till flottracet, våran flotte är så himla bra. Det vore sååå kul om Cura (min förening) vann över byggingenjörerna och det verkar nästan som det kan bli så!! Ska skratta högt om det blir så!! i Men det vore nästan ännu roligare om vi vann över datavetarna (föreningen Linda) som är så kaxiga.. "Linda har en kaxig stil! Supa, knulla och åka radiobil!" Den låten hörs överallt fast de inte är så många..



Brännbollen i Lördags, Bamse <3 Cura placerade runt den tredje konen för att förstöra så mycket som möjligt för de tävlande! ;) I detta fall Linda-föreningen! Det roliga är att det är en Lindait som agerar kon! haha

Sååååååpa!

Fick en extra vilodag från skolan och tror det verkligen behövdes. Passade på att dra hem och rida hästen och hömta regnkläder eftersom kvällens aktiviteter kan bli liiite blöta. Det är nämligen dags för såpabrännboll mot förensingen Linda (datavetarna).

I Lördags var det vanlig brännboll och campusvandring som förgyllde dagen, längesen jag haft så kul!!

Men skål på er så hörs vi

Blå krossar!!



Vårat härliga blåa lag som totalt ägde preppsittningen igår, börjar komma igång ordentligt nu så hoppas det fortsätter i samma goda stil. Stadsvandringen var nog det tråkigaste hittills och laget hade en rejäl dipp men nu har vi tagit igen. Wiiiiie!!

Tempel igår ska vi inte ens prata om, snacka om minneslucka, eller jag borde ha det med tankte  på vad mycket jag drack! När klockan ringde efter tre timmars sömn i morse ville jag bara gå och dö men med en banan och en kexchoklad till frukost orkades skolan med denna dag också. Känner mig nästan lite duktig!

Nu blir det en LUGN kväll på Bunkern, men vet ju vart det brukar barka när man väl ser Coronan där, mmmh ! haha

RSS 2.0