Dag (natt )1

Tio i åtta lämnade vi ett mycket regnigt Karlstad för att komma till något mycket trevligare. Flygturen var helt okej med trevlig personal och en otroligt bra pilot. Kände inget i öronen alls under landningen så det kunde inta vara bättre!

Vi var framme runt elva på kvällen i Girona och där var det tio grader varmare än i Sverige så det kändes lite som att gå in i en varm härlig vägg. Inne på flygterminalen var det däremot svalare och det kändes lite som hemma. Bussturen till Barcelona som tog en dryg timme var mest tråkig eftersom det var mörkt så man såg inte så mycket roligt.

Väl framme i Barcelona skulle vi ta en taxi till hotellet. En ung snygg kille frågar om vi vill åka med honom, bara att gå om hela kön som väntade på taxi och hoppa in i hans bil. Sen började helvetesturen, fy fan vad han körde!! Körde mot rött tre gånger och vid bad en stilla bön att vi skulle överleva..

På hotellet kunde de knappt engelska men det löste sig bra ändå men vi höll på att dö av värmslag därinne så vi flydde snabbt ut på Barcelonas gator, då var klockan halv två typ och vi hamnade direkt på en liten bakgata = inte trevlig. Vandrade snabbt därifrån och  kom ner till den 4 km långa stranden som låg tio minuter från hotellet. Drack faktiskt bara vatten denna kväll och njöt av värmen!



Bara massa äckliga moln över Sverige!       Vi på flyget, laddade som aldrig förr



Redo för Barcelonas gator första natten! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0