Dag 2

Klockan ringde 08.30 och vi var faktiskt uppe ur sängen en kvart senare efter bara några timmars sömn. Slängde snabbt på oss badkläder och smet ut i det vackra vädret. Gick in i en affär på vägen ner till stranden för att köpa med lite frukost men där fanns inget man kunde kalla frukost. Blev några muffins, vindruvor, juice och vatten. Perfekt frukost om man frågar mig! haha.

På stranden var det helt underbart och i havet var det nästan 30 grader varmt och jättestora vågor, inte helt fel att bada i. Vi låg i sanden och solade föst men tröttnade rätt fort på alla sand så vi bokade solstolar istället. Mycket sol och sköna tupplurar i skuggan vilket var helt perfekt. När vi kom upp till hotellt igen var klockan kvart över sex vilket blev en liten chock! Klockan går fort när man har roligt.



Becca med en mojito på stranden!



Solen var så stark så man kunde inte kolla ordentligt i skuggan heller.. :)

Väl på hotellet duschade vi och fixade iordning oss för en utekväll på Opium, hade vi tänkt oss i alla fall. Men när vi väl hittat dit tack vare några snälla spanska killar som körde cykeltaxi så visade det sig att de ha 21 års gräns just ikväll. Skitsura var vi och funderade på att sova istället men vi satte oss nere på standen.

Tog kanske fem minuter innan en gäng franska killar kom fram och direkt de gick kom två spanska killar istället. Folk är så himla avslappnade och sköna där, helt annorlunda från Sverige! Kom inte i säng för än efter fem den natten..



Kvällen "underhållning"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0