Arvika levererar!

Hamnfesten har varit helt awesome!!
På Fredagen jobbade jag heeeeeela dagen, slutade klockan sex och då stod det en snäll Jonna utanför dörren för att hämta mig med bilen. Direkt ner till Arvikas regninga hamn för att lösa ut festivalbiljetten, sen flydde vi snabbt hem till Jonna och det kändes inte speciellt kul att gå ut i det regnet.. Men.. så hände miraklet, halv tio slutade det regna och Veronica Maggio skulle upp på scen klockan tio. Nice!! Kvällen blev lugnt och det var soft att vara ute igen.

Lördag!
Jobbade 10-14, inte så kul men kvart över två stod maten serverad hemma sen var det bara att tagga till på nytt. Till Jonna igen och där var även Karin och några fina tjejer till. Solen sken och vi hängde på balkongen med några öl = underbart! Blev en himla bra kväll ute också, kan ju säga att jag rent av älskar när det är killar som jobbar i baren!! Man får ju beställa typ direkt då, så skönt.

Idag har det varit lugnt, kollat på första Harry Potter med mamma vilket va väldigt lagomt idag. Nu är det bara fem jobbdagar kvar också!  Wiiiiee



Jonnas kamera tar mycket fina kort! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0