Vissa har det bättre än andra!

Har precis kommit hem efter en fillspäckad dag. Den började med att jag gick upp 05.45 för att gå ner till stallet och ha jour, sedan fixade jag Elins pålle eftersom hon antagligen har halsfluss igen som alla andra här på Wången.

Efter det blev det duschen och en timmes sömn. Kvart i elva rullade bussen till Östersund och Palmcrantzgymansiet. Fick verkligen en flashback från högstadiet när vi kom in där! Trånga korridorer, småäcklig matsal, stora plåtskåp och plasttallrikar. Fast vi hade faktiskt riktigt proslin på Kyrkeby!! (Haha)
Vi fick titta på en jazzkonsert men den höll bara på i en halvtimme som tur var!

Sedan blev det dags att testa våran vighet, cirkuskonster stod nämligen på schemat. Har gjort konster i trapets, med rep, jonglerat och cyklat lite på enhjuling. Det sistnämda gick väl inte överdrivet bra. Hade iallafall ganska så kul där, men det hade nog varit ännu bättre om vi visste att vi skulle göra detta så vi hade haft liite bättre kläder..

Sist men inte mist så blev det tacobar och bio, inte vilken bio som helst heller! New Moon!!! Om ni inte redan sett den så boka fösta möjliga biljett!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0